Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SZN

sůva z nudlí

24. 8. 2012 6:09
???

"A také zde jako cyklista čas od času uvíznu v zácpě s auty. Ale i to za pár let bude minulostí."        Jak mám rozumět této větě? To nás řidiče chcete jako nějak likvidivat? Kvůli vašemu koníčku, který vám nikdo nezakazuje? Spíš se jen ukazuje tolerance těch, které schválně v rámci vaší nátlakové skupiny Auto*mat prudíte?

0 0
možnosti
S

Shackall0

24. 8. 2012 15:57
Re: ???

Že by pan Krčmář chtěl dodělat městský okruh, vnitřní okruh a opět zkapacitnit magistrálu + nějaké ulice (Vinohradsá, Bělohorská)?

0 0
možnosti
AJ

astrudina

24. 8. 2012 1:29
hlavně táhněte z pražských chodníků!

;-€;-O

0 0
možnosti
JK

ufferndyn

24. 8. 2012 7:40
Re: hlavně táhněte z pražských chodníků!

Asi nevíte, že Auto*Mat pravidelně vyzívá cycklisty, aby nepoužívali chodníky

http://www.auto-mat.cz/2012/05/nebojte-se-sjet-z-chodniku-nabada-zacinajici-cyklisty-automat/

Na rozdíl od automobilistů, kteří si na chodníku klidně parikuji dál, stejně jako na přechodech a tam, kde je snížení obrubník... neviděl jsem zatím výzvu auto-klubů, ve které by někdo byl stejně kritický k řidičům jako je Auto*Mat k ostatním cyklistům...

Mimochodem já na chodníku nejezdím, je to tam moc nebezpečné

0 0
možnosti
ZM-NR

Z mechu - nová registrace

23. 8. 2012 16:34
K fotce - v obleku na kole?

Kolo mi nepřijde jak špatný prostředek pro cestu do práce. Jenže to má pár ale. Na kole to jde bez problémů, když se má člověk kde převléci. Nejlépe mít možnost i kolo uschovat a zamknout v budově, vzít na pracoviště. Pak se převléci ze sportovního na cestu do oblečení, v kterém pracuji. Nemusí to být nutně oblek s kravatou. A mezi tím by to chtělo sprchu. Při jízdě v létě i po cestě na rovině, na jaře nebo na podzim po cestě v dešti a nebo v trošku kopcovitém terénu. Např. Praha je pro dojíždění do práce na kole nevhodná. Pomíjím i to, že taková cesta se pak těžko spojí s nákupem, který lze jinak při cestě domů uskutečnit.

V Belgii a Nizozemí je běžné, že tam lidi do práce na kole jezdí. Všude rovina, kopců málo. A oni tam jezdí v oblecích, židé klidně v těch svých, tj. v černém kaftanu. To mi přijde nepraktické, jednak se člověk potí. Radši bych spolupracoval s někým v džínách než upoceným v obleku. Pak se ten oblek zasviní i z venku - prach a myslím, že tam  častěji prší než u nás.

0 0
možnosti
ZM-NR

Z mechu - nová registrace

23. 8. 2012 16:36
Re: K fotce - v obleku na kole?

Kdo by měl to ježdění na kole bez problémů? Asi ten, kdo dělá v nějaké dělnické profesi, a nebo ve zdravotnictví. Ten první si vezme montérky a kolo schová. Ten druhý si dá před převlečením ještě sprchu. Ale i tak, v zimě nebo na podzim či kdykoli za větších dešťů není zcela příjemné v tom jet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4277x
Obsah blogu koordinuje Jan Rybář, novinář (a absolvent programu Rok jinak), www.amaze.cz, www.janrybar.cz

Seznam rubrik